JULEBORD

I midten av Majorstuen finner du den historiske 1947 Gandhi, en ideell plass for koselige og minneverdige julebord. De sjarmerende lokalene skaper den perfekte atmosfæren, og vi er sikre på at ditt julebord her vil bli årets høydepunkt!

Julebord Oslo 2023

 

1947 Gandhi klar til å gjøre julefesten din minneverdig og gledesfylt, slik at du kan slappe av og nyte sesongens ånd med venner, familie og kolleger. Gjør denne julen uforglemmelig på 1947 Gandhi. Bli med oss for en fortryllende julefest fylt med deilig mat, festlige drikker og gledelige øyeblikk. Vår koselige atmosfære og lekre meny vil sette den perfekte rammen for dine høytidsfeiringer.

 

Hvorfor velge 1947Gandhi for ditt juleselskap?

 

 

🍽️ Enestående Spiseopplevelse: Nyt et lekkert julemåltid tilberedt av våre talentfulle kokker. Fra tradisjonell kalkun og stuffing til gourmetgodbiter, har vi en meny som vil tilfredsstille alle dine kulinariske ønsker.

 

Vår julebordspakke inkluderer:

  1. 3 Retters Indisk Middag: La våre erfarne kokker forføre smaksløkene dine med autentisk indisk smak. Velg mellom et utvalg av våre mest populære retter, inkludert mild og krydret mat.
  2. 4 Retters Indisk Middag: For de som ønsker en ekstraordinær matopplevelse, tilbyr vi en 4-retters meny med en rekke delikatesser og spennende smaker.
  3. Skreddersydde Løsninger: Vi forstår at hvert julebord er unikt. Derfor tilbyr vi skreddersydde pakker som lar deg velge dine favorittretter og tilpasse menyen etter dine ønsker. Vi er her for å gjøre ditt julebord spesielt.
  4. Vinparing– Dessuten tilbyr vi en nøye utvalgt vinparingsopplevelse, der våre vinkelnere vil veilede deg gjennom et utvalg av viner som perfekt komplementerer våre indiske retter.

 

🥂 Festlige drikker: Våre bartendere lager ferieinspirerte cocktails som vil varme hjertet ditt og heve humøret ditt. Fra krydret eggelikør til gløgg, har vi de perfekte drinkene å skåle i sesongen med.

 

Privat Spisemuligheter: Avhengig av størrelsen på selskapet ditt, tilbyr vi private spisesteder som kan imøtekomme både små og store grupper, og sikrer at feiringen din forblir intim og eksklusiv.

 

🕯️ Atmosfære: Vår restaurant vil være pyntet med gnistrende lys, koselige dekorasjoner og en varm, imøtekommende atmosfære som vil få deg til å føle deg helt som hjemme. Ta vare på minnene med venner og familie i vår juletematiserte fotoboks. Ikke glem å ta med deg julestemningen og ditt beste smil!

 

Engasjert arrangementkoordinator: Vår erfarne arrangementkoordinator vil jobbe tett med deg for å planlegge hver eneste detalj av julefesten din, fra menyvalg til dekorasjoner og underholdning, og sørge for en stressfri og minneverdig opplevelse

 

📞Reserver bordet ditt i dag!

Ikke gå glipp av denne muligheten til å skape varige minner med dine kjære. For å reservere bord til julefesten…

Bli med oss på en julefest som lover deilig mat, flott selskap og en magisk stemning. Vi gleder oss til å feire med deg!”

📆 Reserver Bord

Julen er en tid å verdsette sammen med dine kjære, så bestill bordet ditt tidlig for å sikre at du ikke går glipp av denne fortryllende opplevelsen. Vi har begrenset tilgjengelighet i julen, og vi anbefaler å reservere så snart som mulig.

 

🗓️ Date: December 25, 2023

Seating Times: [Angi dine bordtider]

📍 Location: Majorstuveien 36, 0367, oslo

🎉 Create Lasting Memories

Denne julen, la 1947 Gandhi være ditt hjem borte fra hjemmet. Del gleden, latteren og den deilige maten med dine kjære. Vi kan ikke vente med å feire denne herlige sesongen med deg.

 

🎅Vi ønsker deg en God jul og et Godt nytt år! 🎄

1947 Gandhi – Der du kan nyte spesiell mat med spesiell feiring!”.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Takeaway