JULEBORD

I midten av Majorstuen finner du den historiske 1947 Gandhi, en ideell plass for koselige og minneverdige julebord. De sjarmerende lokalene skaper den perfekte atmosfæren, og vi er sikre på at ditt julebord her vil bli årets høydepunkt!

Julebord i Majorstuen

 

🎄 Leter du etter det perfekte stedet å skape uforglemmelige juleminner? Se ikke lenger! 1947 Gandhi inviterer deg til å bli med oss på en magisk julefeiring som lover å fortrylle sansene dine og fylle hjertet ditt med juleglede.

🍽️ Unn deg en festlig fest

Vårt talentfulle kulinariske team har laget en spesiell julemeny som viser de beste sesongens råvarer, fra saftige steker til deilige desserter. Enten du foretrekker en tradisjonell kalkunmiddag eller en vegetarisk glede, har vi noe for enhver smak.

    🕯️ Varm og koselig atmosfære

Gå inn i vår vakkert dekorerte restaurant, utsmykket med blinkende lys, festlig dekor og de beroligende lydene av ferielåter. Vår varme og koselige atmosfære setter det perfekte bakteppet for en gledelig julesammenkomst med familie og venner.

Reserver Bord

Å bestille et bord betyr at du reserverer en spesiell plass for deg og dine venner eller familie. På denne måten slipper du å vente når du kommer dit. Å bestille på forhånd sparer ikke bare tid, men garanterer også at du ikke blir skuffet når du kommer til en restaurant, bare for å oppdage at den er fullbooket.”

Indisk Mat

1947 Gandhi en herlig rekke smaker og aromaer som vil ta smaksløkene dine med til de livlige gatene i India. Uansett om du liker det mildt eller sterkt, vegetarisk eller ikke-vegetarisk, er det noe for alle. Våre dyktige kokker bruker autentiske oppskrifter og førsteklasses ingredienser for å skape en minneverdig spiseopplevelse.

Chambre Séparée

Denne julesesongen er 1947Gandhi begeistret for å tilby en eksklusiv og intim opplevelse med vår Chambre Séparée for ditt juleselskap.Reserver vårt eksklusive Chambre Séparée, som rommer komfortabelt mellom 10 og 18 gjester.

📆 Reserver Bord

Julen er en tid å verdsette sammen med dine kjære, så bestill bordet ditt tidlig for å sikre at du ikke går glipp av denne fortryllende opplevelsen. Vi har begrenset tilgjengelighet i julen, og vi anbefaler å reservere så snart som mulig.

 

🗓️ Date: December 25, 2023

Seating Times: [Angi dine bordtider]

📍 Location: Majorstuveien 36, 0367, oslo

🎉 Create Lasting Memories

Denne julen, la 1947 Gandhi være ditt hjem borte fra hjemmet. Del gleden, latteren og den deilige maten med dine kjære. Vi kan ikke vente med å feire denne herlige sesongen med deg.

 

🎅Vi ønsker deg en God jul og et Godt nytt år! 🎄

1947 Gandhi – Der du kan nyte spesiell mat med spesiell feiring!”.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Takeaway